DE TRAINING

JE EIGEN WIJZE WEG DEEL 1

Je eigen wijze weg is een speelse en diepgaande training om contact te maken met wie je werkelijk bent en wat je daarin tegenhoudt om jouw leven te leiden zoals jij het wilt.

Wat leer je in deze training?

  • Je leert contact te maken met jouw innerlijk kind (natuurlijke kind en het gekwetste kind);
  • Je leert onderzoeken welke patronen en overlevingsmechanismen je hebt ontwikkeld en waarom;
  • Je leert welke negatieve overtuigingen je hebt opgedaan over jezelf, relaties en de wereld.
  • Je leert hoe je steeds meer los kunt komen van die oude overtuigingen en overlevingsstrategieën.
  • Je leert dat jij als volwassene nu een keuze hebt. Dat je zelf kan bepalen hoe jij wilt leven, werken en in relaties wilt staan.
  • Je leert dat jij je eigen wijze weg kunt gaan, als de volwassene die je nu bent!

Ga je mee op reis? 

In een veilige bedding wordt een basis gelegd voor de ontmoeting met jouw innerlijk kind en het versterken van de volwassene die je nu bent.

Het ‘innerlijk kind’ staat voor de ervaringen – en vaak negatieve – overtuigingen die je in de kindertijd hebt opgedaan en die je hebben gevormd.

Vanuit deze ervaringen en overtuigingen heb je patronen ontwikkeld: manieren van denken en reageren die niet meer passen bij wie je werkelijk bent. Het zijn mechanismen die je vroeger hebben geholpen, maar die je nu kunnen tegenwerken, zoals bijvoorbeeld in werk of relaties.

Het goede nieuws is dat je nu als volwassene een keuze hebt! Je kunt nu loskomen van deze oude pijn en met meer energie, ontspanning en kracht in jouw eigen leven staan.

Werkwijze

De training is gebaseerd op de beroepsopleiding Primal Rebirth therapie (PRT) van het Aumm Instituut. We maken in de training gebruik van verschillende werkvormen, zoals lichaamswerk, ademwerk, en meditaties. Dit doen we om jouw bewustzijn over je lichaam, je ademhaling, gevoelens en gedachten te verdiepen. Daarbij geven we theorie en werken we met deelrondes.

De groep

We maken hierbij ook gebruik van elkaars aanwezigheid en de wijsheid van de groep. Herkenning van elkaars verhalen en contact met elkaar op een dieper niveau dan we in het dagelijks leven gewend zijn, kunnen bijdragen aan jouw persoonlijke groeiproces. We werken met maximaal 12 deelnemers. 

Opzet training

De training bestaat uit een zorgvuldig opgebouwde cyclus van acht dagdelen, soms gegeven in een dagdeel per week (op avonden of middagen) soms gebundeld tot vier hele dagen en soms combinaties daarvan; verdeeld over acht weken.

Investering

De investering voor deze training van 8 dagdelen is €425,- 

Benieuwd en wil je eerst kennismaken?

Bij diverse locaties is er een mogelijkheid om eerst kennis te maken met de trainers en onze werkwijze. Informeer per locatie wat de mogelijkheden zijn.

JE EIGEN WIJZE WEG DEEL 2

In deel 2 ga je verder op jouw eigen wijze weg. Je gaat dieper in op wat je in deel 1 verkend hebt. Je onderzoekt de invloeden van de omgeving op het kind dat jij geweest bent, en hoe jij jezelf hieruit hebt ontwikkeld tot wie je nu bent, met alle beschermingen, pantsers, maskers en patronen. Je gaat merken dat de natuurlijke kwaliteiten waarmee je op deze wereld kwam nog steeds aanwezig zijn. In deze training maak je daar weer contact mee.

Door contact te maken met jouw waarheid en jouw kracht kun je weer ervaren hoe jouw levensenergie gaat stromen. Je leert hoe je steeds meer los kunt komen van beperkende patronen. Je hoeft niet meer geleefd te worden door oude overtuigingen en invloeden. Hierdoor kun je ontdekken hoe je vrijer in het leven kunt staan. Je leert dat jij Je eigen wijze weg kunt gaan, als de volwassene die je nu bent!

Wij werken net als bij deel 1 onder andere met adem, meditatie, muziek, geleide fantasie en lichaamswerk. En natuurlijk werken we in en met de groep, maar is er ook veel individuele aandacht.

Investering

De investering voor deze training van 8 dagdelen is €425,-