Trainers

Alle trainers hebben de Primal Rebirth Therapie (PRT) opleiding gedaan bij het AUMM-instituut.

In deze opleiding leerden zij hun eigen beperkende overtuigingen herkennen en hoe daarmee te werken. Ook leerden ze herkennen hoe ervaringen leiden tot maskers en overlevingsstrategieën. Ze leerden onderscheid te maken tussen het natuurlijke en gekwetste kind; en tussen kind, volwassene en getuige. Daarbij is het inzetten van meditatie een helende factor.

Werken in groepen is belangrijk. In groepen ontstaat de mogelijkheid om je opnieuw te leren verbinden met jezelf en met anderen, hoe spannend dat soms ook is. Het is telkens weer opmerkelijk hoe positief deze manier van werken wordt ervaren en hoe helend de support van een groep is. Zo wordt het mogelijk om de weg naar ‘huis’ terug vinden en te leren hoe je meer van jezelf, van anderen en van het leven kunt genieten. En dat is wat de trainers vervolgens, eenmaal afgestudeerd, aan cliënten en deelnemers van hun groepen, leren overdragen.

Als trainer van je eigen wijze weg hebben zij dus allemaal, zij het veel uitgebreider en diepgaander, hetzelfde ‘werk’ gedaan als wat in de cursus je eigen wijze weg voor de deelnemers op het programma staat. Ze kennen de materie van binnenuit, vooral vanuit ervaring. Daarmee is compassie, integriteit en empathie in hun manier van werken natuurlijk aanwezig.

Voor je eigen wijze weg werken sommige trainers in koppels, andere alleen. Altijd wordt er gewerkt met assistenten, natuurlijk voor koffie en thee en assistentie bij bijvoorbeeld oefeningen, maar ook om de bedding voor de deelnemers te vergroten.

Naast je eigen wijze weg geven de trainers ook individuele sessies aan cliënten, op het gebied van lichaamsgerichte psychotherapie.

Voor alle trainers geldt dat zij zich jaarlijks bijscholen en/of vervolgopleidingen volgen, waardoor zij steeds in contact blijven met het veld en zij hun kennis en ervaring bijhouden en uitbreiden.

Sundari van Waveren-Tijssen

Amersfoort

Lagan (Anne) Pasman

Amersfoort

Lagan (Anne) Pasman


Mobiel: 
06 30 66 44 77
E-mail: info@praktijklagan.nl
Website: www.praktijklagan.nl

Jorinde van der Donk

Arnhem

Sarojini Gobets

Leiderdorp

Sarojini Gobets


Mobiel:
06-28404165
E-mail: meer@rustdoorvoelen.nl
Website: www.rustdoorvoelen.nl

Darpan (Cas) van Slooten

Groningen

Sadaya (Joanna)
Goebertus

Groningen

Judith Mulder

Friesland

Daan Karsten

Friesland

Jeanette Venema

Echten (Drenthe)

Nienke Nijta Huikeshoven 

Echten (Drenthe)

Elly Jhari van Wieren

Zwolle en Deventer

Margot Shunya Dopheide

Zwolle en Deventer