Toen iemand me jaren geleden voorstelde om een groep te gaan doen was mijn eerste reactie ‘ik heb genoeg aan mezelf, dat is niks voor mij’. Toch raakte er ergens in dat gesprek wel iets in mij, en ik besloot wel een groep te gaan doen. Het was een groep waarin ik kennis maakte met innerlijk kind werk en lichaamswerk.

In de workshop leerde ik contact te maken met pijnlijke gevoelens, die ik tot dan toe altijd weggestopt had. Ik ontdekte hoeveel spanning er in mijn lijf opgeslagen lag. Ik ervoer de kracht van delen met anderen, en ontdekte dat ik niet de enige was die met problemen zat. ‘Delen’ bleek ook ‘helen’ te zijn. Het inspireerde me zelfs zodanig dat ik meer van dit soort groepswerk ben gaan volgen en me verder ben gaan scholen.

Bij het AUMM instituut heb ik de opleiding tot Primal Rebirth therapeut afgerond. Daarnaast ben ik aanvullend geschoold in traumaheling (Primal Somatic Traumahealingstherapie en Integral Somatic Psychotherapy), relatietraining, familieopstellingen en groepswerk.

Sinds 2014 werk ik in mijn eigen praktijk in lichaamsgeoriënteerde psychotherapie. Daarnaast werkte ik van 1995 tot mei 2022 als (gezins)maatschappelijk werker.

Mijn missie en passie zijn om mensen te verbinden. Verbinding begint met jezelf, de reis naar binnen, met wie jij bent. Vandaaruit kun je je verbinden met de ander. Zoals ik zelf mijn eigen wijze weg ben gaan volgen door dit bewustwordingspad te gaan lopen, wil ik die ook graag aan anderen doorgeven.

Locatie Groningen
Geeft de training samen met
Darpan (Cas) van Slooten

mobiel 06-20051784
e-mail info@praktijksadaya.nl
website 
www.praktijksadaya.nl