Sundari van Waveren-Tijssen

Sundari van Waveren-Tijssen

In mijn werk zoek ik keer op keer de plek op, van de impuls die ervoor zorgt dat jij beweegt. Hierbij gaan we op zoek naar waar jouw beweging stopt en waar de ingang zit om die beweging weer op gang te brengen zodat je vrij kan stromen en kunt leven zoals jij wilt leven.

KORT OVER MIJZELF

Mijn naam is Sundari van Waveren-Tijssen. Ik ben therapeut, trainer, coach en docent yoga en pilates. In mijn dagelijks leven ben ik altijd opzoek naar beweging in mezelf. Dit omdat het mij helpt om te blijven luisteren naar mijn hart en innerlijke stem. En soms betekend dat fysiek bewegen en soms juist tot stilstand komen. Meditatie en bewustzijn nemen een belangrijke plek in. Vanuit luisteren naar de bewegingen (fysiek of van binnen) ontstaat er rust en balans in mij.

Mijn manier van werken is gebaseerd op empathie, zorgzaamheid, helderheid en creativiteit, met mijn rust en speelsheid als kracht en kwaliteit. Ik ben begonnen met werken in de zorg waar ik al erg nieuwsgierig was naar mensen en gedrag. Vanuit de zorg ben ik me steeds meer gaan specialiseren en heb ik gekozen voor mijn eigen praktijk waarin ik de rust en tijd neem voor de mens tegenover mij. Om samen te ontdekken en onderzoeken en af te stemmen op ieder zijn vraag.

Ik heb een eigen praktijk in Amersfoort waarin ik individueel en met groepen werk. Heb verschillende opleidingen gedaan zoals; Primal Rebirth therapie, Trauma therapie, Relatie therapie, rots en water training.

Locatie: Amersfoort

Mobiel: 06 203 344 58

Email: praktijkblis@gmail.com

Website: www.praktijkblis.nl

Sundari