Sarojini (Myra) Gobets

Sarojini (Myra) Gobets

Zo’n 10 jaar geleden stond ik voor een moeilijke beslissing in mijn leven. Omdat ik er zelf niet uitkwam, ging ik op zoek naar iets of iemand die mij zou kunnen helpen of ondersteunen. Al googelend kwam ik terecht bij het boek ‘Je Eigen Wijze Weg’. Dat ben ik gaan lezen en vond daarin zoveel herkenning. Het leek of deze, voor mij onbekende mensen, het over mij hadden. Daar wilde ik wel meer van weten. Zo bracht mijn verdere zoektocht mij bij het Aumm-instituut. Ik nam er deel aan het kennismakingsweekend. Deze kennismaking met lichaamsgericht- en innerlijk kind werk bleek voor mij zo passend te zijn, dat het mij sindsdien niet meer heeft losgelaten.

Ik ben Sarojini-Myra. Van oorsprong docent lichamelijke oefening en nu al een paar jaar groepsleerkracht op de basisschool.

Inmiddels heb ik in 2019 de PRT-opleiding en de jaartraining familieopstelling (2017) bij het Aumm-instituut afgerond.

Het lichaamsgericht werken heeft mij in al die jaren zoveel inzicht gegeven in de patronen waarin ik verstrikt zat. Ook heb ik leren inzien wat mijn werkelijke behoeftes zijn en wie IK nou eigenlijk ben. Hierdoor leef ik bewuster en kan ik weer meer genieten van het leven.
Ik voel mij dankbaar dat ik dit werk, in de vorm van de JEWW-training, door mag geven. En daarmee voor anderen een steuntje in de rug mag zijn op hun zoektocht.

Locatie Leiderdorp

mobiel 0628404165
e-mail meer@rustdoorvoelen.nl
website
www.rustdoorvoelen.nl