Margot Shunya Dopheide

Margot Shunya Dopheide

Hallo,

Reizen vind ik fijn, het ontdekken van nieuwe gebieden, het ervaren van een andere cultuur. Vanaf het moment dat ik meer naar binnen ging, mijzelf ging leren ontdekken en opnieuw ervaren, is dat mijn belangrijkste reis geworden.

Lichaamswerk en innerlijk kindwerk werkt voor mij verlichtend. Toen ik in 2008 dit ontdekte voelde dit in eerste instantie niet zo, want ik kwam tegen wat ik niet wilde voelen: pijnlijke delen in mijzelf, verdriet, onzekerheid, angst. Om vervolgens mijzelf te gaan ontdekken: liefdevol, licht, krachtig en puur. Mijn reis naar mezelf was begonnen.

Ik werd blij met wat ik zag en voelde gebeuren bij mezelf en wist toen wat ik wilde: dat mensen zichzelf weer gaan hervinden. Hierdoor is in 2013 mijn praktijk Innertrans ontstaan: dit staat voor innerlijke groei en transitie. Via de weg van je hoofd naar je hart, je adem en je lichaam, leer je in het hier en nu te komen. Luisteren naar je lichaam is naast werken met verschillende delen in jezelf, waaronder het innerlijk kind, een essentieel deel in mijn werk.

Ik begeleid je graag op jouw pad. Plezier en ontspanning zijn belangrijk in mijn leven en zeker ook in mijn praktijk. Hiermee kun je jouw ontdekkingsreis maken richting kracht, liefde en wijsheid die in jou geborgen liggen.
Je bent van harte welkom.

Je Eigen Wijze Weg geef ik samen met Elly Jhari van Wieren.
Dit doen we minimaal 2 maal per jaar,
een reeks in Deventer en een reeks in Zwolle.

Kijk in agenda wanneer de eerstvolgende reeks start.

mobiel: 06 – 2922 8127
e-mail: welkom@innertrans.nl
website: www.innertrans.nl

 

Margot Shunya