In het verleden leefde ik veel vanuit mijn hoofd, kon moeilijke gevoelens slecht herkennen en toelaten, en voelde daarom niet wat mijn lichaam nodig had. Lichaamswerk (innerlijke kind werk) helpt mij te voelen wat er in mijn lichaam gebeurt en heeft mij geholpen bewust te worden wat mijn overlevingsstrategieën en beperkende overtuigingen zijn, waar het ontstaan is (het gekwetste kind in mij).Ik ben door lichaamswerk gevoelens waar ik mij niet van bewust was, en die ik onderdrukte, bijvoorbeeld angst en schaamte, gaan ontdekken. Door beter contact met mijn lijf en te luisteren naar de signalen die het geeft, heb ik geleerd te voelen wat er in mij leeft. Dit leren accepteren en vooral ook te leren dragen zonder het te willen veranderen. Hierdoor kan ik eerder mijn grenzen aangeven en als ik dat nodig heb meer tijd nemen voor mezelf. Gevoelens heb ik leren uiten en mijn diepste angsten en zelfveroordelingen ben ik gaan delen waardoor ik me vrijer en ontspannener kan bewegen in het leven.

Lichaamswerk helpt mij het contact en de verbinding met mezelf én met de ander te onderzoeken en aan te gaan. Ik durf mezelf nu te laten zien, ben meer van mezelf gaan houden en geniet intenser van het leven. Het is fijn te voelen dat mijn lichaam zich minder vastzet bij spanning of een naar gevoel en heb leren handelen naar wat ik eigelijk nodig heb. Ik ben er opener, gevoeliger en liefdevol naar mezelf en naar anderen door geworden.

Dit proces wil ik anderen ook graag laten ervaren. Het pad naar zelfliefde gun ik iedereen. Ik wil anderen graag tot steun zijn het te leren bewandelen.

Ik heb een Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie. In mijn praktijk geef ik Psychomotorische therapie, Primal Rebirth therapie en lichaamsgerichte cursussen voor persoonlijke ontwikkeling.

Locatie:  Arnhem

Mobiel:  06-19362458
Email: info@praktijkandrijn.nl
Website: www.praktijkandrijn.nl

Praktijk Andrijn

www..praktijkandrijn.nl

Wil je echt gelukkig zijn? Begin dan met dankbaar te zijn voor wie je bent en wat je hebt" -