Jeanette Venema

Jeanette Venema

Mijn naam is Jeanette Venema, ik ben geboren in 1972 en opgegroeid als boerendochter in de provincie Groningen. Als 19-jarige wees mijn gevoel me een richting voor opleiding en werk. Mijn ratio won het echter; ik koos een economische studie en werkte twaalf jaar in de financiële dienstverlening. In 2006 kreeg ik een forse burn-out. Mijn lichaam trok aan de noodrem, helemaal niks lukte meer.

In mijn zoektocht naar herstel kwam ik terecht bij een lichaamsgericht werkend therapeut en geruime tijd later bij het Aumm Instituut.

Stap voor stap begon ik meer te snappen over de achtergrond van mijn burn-out. Over strategieën en rollen die mijn leven beheersten, over gevoelens, angsten en emoties die diep in mijn lijf waren weggestopt, over overtuigingen die aan dit alles ten grondslag lagen. Ik leerde het kind in mij stukje bij beetje kennen en kon haar (dus mezelf) steeds meer welkom heten en erkennen. Ik leerde naar haar te luisteren en begreep steeds beter wat haar werkelijke behoeften waren.
Wat een reis! Langzamerhand kwamen ook mijn oorspronkelijke kwaliteiten weer naar boven: levendig, krachtig, speels, gevoelig en liefdevol!. De reis is duurt voort en ik sta als mens volwassener, vrijer, stabieler en gelukkiger in het leven dan ooit tevoor.

Behalve de driejarige opleiding volgde ik bij het Aumm Instituut ook blokken in essencewerk, familieopstellingen, relatiewerk en traumawerk. In september 2018 studeerde ik af bij het Aumm Instituut en werk sindsdien als lichaamsgericht werkend therapeut in Groningen en Zwolle. Mijn stijl van werken is aandachtig, intuïtief en met rust.

​De rijkdom die ik heb gevonden tijdens mijn eigen groeiproces wil ik graag met je delen. Samen met Nijta Huikeshoven heet ik je van harte welkom bij de groeitraining ‘je eigenwijze weg’ in Orvelte.

Locatie Echten (Drenthe)
Geeft de training samen met
Nijta Huikeshoven

mobiel 06 – 10479308
email 
info@jeanettevenema.nl
website 
www.jeanettevenema.nl 

Jeanette