Hans Vadi Ronda

Hans Vadi Ronda

Hans Vadi Ronda

Hoi, mijn naam is Hans Vadi Ronda, 37 jaar, vader van 2 dochters.  

Al op jonge leeftijd wilde ik niet meer zo gevoelig en kwetsbaar zijn als ik mij voelde. Ik ben me groter en sterker voor gaan doen. Ik werkte hard voor waardering en goedkeuring van anderen. Hard werken heeft me toen veel opgeleverd, maar nu niet meer.

De afgelopen 12 jaar heb ik de reis terug naar mijzelf gemaakt. Ik heb overtuigingen aangekeken, maskers afgelegd en ben steeds meer gaan ontspannen in wie ik werkelijk ben.

Voor mij is het werken met mijn lichaam en met de metafoor van het innerlijk kind heel belangrijk geweest. Hierdoor kon ik zien dat ik als volwassene vaak nog steeds leefde vanuit overtuigingen en angsten die als kind zijn ontstaan.

Door weer contact te gaan maken met mijn lijf en met de kwetsingen van vroeger kreeg ik meer energie en ging ik zien dat ik in het hier en nu een keuze heb hoe ik mijn leven wil leiden.

Ik ben me als coach en weerbaarheidstrainer verder gaan ontwikkelen in lichaamsgerichte (psycho)therapie en daarin afgestudeerd als Primal Rebirth therapeut aan het Aumm Instituut. Vanuit mijn praktijk VoelKracht.nu in Groningen geef ik lichaamsgerichte therapie en trainingen voor mannen.

De grootste les die ik nog elke dag leer is hoe belangrijk de verbinding met mijzelf en mijn lijf is. En hoe echte verbinding met een ander pas mogelijk is als ik met mijzelf verbonden ben. Dat oefen ik iedere dag en deel ik graag met anderen.

Locatie Leeuwarden

Ik geeft de Je Eigen Wijze Weg training samen met Anita Neppelenbroek. 

mobiel 0619916841
e-mail info@hansronda.nl 
website 
https://hansronda.nl/

Hans Vadi