Mijn missie en passie is om mensen te helpen bewustzijn te krijgen op automatische, vaak ingesleten patronen. Door deze van binnenuit te leren (h)erkennen, kan dit vaak prachtige inzichten geven. En zo handvatten geven het leven rijker, creatiever en met meer passie te kunnen beleven. Te kunnen leven vanuit onze Essentie, vanuit wie we werkelijk bedoeld ZIJN.

Achtergrond en ervaring: Sinds 2011 werk ik in mijn eigen praktijk NuZijN als lichaamsgericht werkend GZ-psycholoog.    Tevens werk ik sinds1998 tot heden werk ik als GZ-psycholoog, EMDR én gedragstherapeut binnen de GGZ. De afgelopen jaren werk ik nog 1 dag per week binnen de GGZ. Hier mag ik mijn tools als lichaamsgericht therapeut inzetten. Regelmatig geef ik gastlessen.

Opleidingen lichaamsgerichte therapie: Binnen het AUMM instituut heb ik de opleiding tot Primal Rebirth therapeut afgerond in 2010. In de jaren daarop heb ik me aanvullend geschoold onder andere via diverse opleidingen binnen de lichaamsgerichte traumatherapie, het systemisch werk, als mindfulnesstrainer, facilitator in actieve meditaties en als Dalian facilitator.

Achtergrond en mijn innerlijke reis:

De weg naar mijn Natuurlijke Essentiële kwaliteiten steeds meer te mogen omarmen ben ik begonnen middels de Aumm opleiding.

Als kind begreep ik mensen vaak niet. Ik zag dat mensen zich anders voordeden dan hoe zij zich van binnen voelden. Vaak, wanneer ik benoemde wat ik zag of voelde bij de ander, werden mijn waarnemingen ontkent. Ook eigen gevoelens en jong trauma bleef zonder woorden. Dit gaf intern verwarring. Ik ging twijfelen aan mezelf. Dacht dat ik gek was of dingen niet goed zag of interpreteerde. Ik ging me als Kameleon aanpassen naar wat er van me verwacht werd. En werd daar heel goed in. Toch voelde ik me diep van binnen eenzaam en afgesloten van mezelf. De cognitieve handvatten die ik had geleerd in mijn opleidingen als psycholoog, hielpen me niet mezelf hierin te begrijpen.  

 

Dit heeft geleid tot een zoektocht naar binnen. En heeft me op het pad gebracht van het Aumm instituut. Ik ontdekte dat ik een erg sensitieve dame ben, die veel oppikt van wat er om haar heen gebeurt. Middels de PRT en als verdieping later in de vervolgopleidingen binnen de Lichaamsgerichte therapie en zeker ook de Dalian Methode, heb ik geleerd hiermee te kunnen werken als kracht en kwaliteit. Ik hoef niet meer te twijfelen aan wat ik waarneem. Ik mag het inzetten als tool om mensen te helpen zichzelf een beetje beter te leren kennen. Tevens heb ik van binnenuit geleerd hoe én dat emoties, hoe diep of hoog of traumatisch ze ook ervaren worden, altijd weer voorbijgaan. Het zijn boodschappers uit het verleden en hebben ons vaak iets moois te vertellen over het heden. Het zijn Kadootjes werkelijk om uit te pakken, om zo met nog meer stevigheid en helderheid je leven Vorm te Geven.

 

Binnen mijn praktijk NuZijN en Je Eigen Wijze Weg, begeleid ik je graag op jouw innerlijke Reis

Locatie Haren

Ik geef ‘Je Eigen Wijze Weg’ samen met Annemieke Drent

mobiel 0610638164
e-mail divya@nuzijn.nl  
website
www.nuzijn.nl/