Geboren in 1966. Echtgenote van Gertjan en moeder van 3 prachtige, inmiddels zelfstandige zonen.
Sinds maart 2022 ben ik afgestudeerd aan het Aumm intituut voor de opleiding voor Primal Rebirth therapie (PRT). Een jaar later ontving in mijn certificaat voor Primal Somatic Traumahealing. Inmiddels werk ik zelfstandig als lichaamsgericht therapeut.

Ooit ben ik begonnen als dramadocent en heb ik altijd met groepen gewerkt. Ook heb ik les gegeven in professionele communicatie in het HBO onderwijs en het bedrijfsleven. Het werken met groepen zit in mijn bloed.

In 2012 kwam ik met het Aumm instituut in aanraking. Ik heb toen de zomerweek gedaan. Ik was erg geraakt door de diepe processen die bij mij op gang kwamen en de zomer erna ben ik samen met mijn partner de zomerweek nog een keer gaan doen. Dit smaakte naar meer. Ik heb verschillende losse trainingen gedaan en uiteindelijk in 2015 gestart met de PRT opleiding. De Aumm opleiding heeft me veel gebracht. Ik ben veel bewuster gaan leven. Ik sta meer in contact met mijn lijf en mijn gevoelens. Ik heb meer rust in mezelf en meer energie gekregen. Ik geniet meer. Ik heb minder last van angsten. Mijn relatie met anderen is verbeterd.

In eerste instantie was ik van plan om deze opleiding voor mijn eigen proces te doorlopen, maar van het één kwam het ander; inmiddels werk ik als zelfstandig therapeut bij Praktijk Helenderwijs. Mijn eigen ontwikkeling gaat overigens nog onverminderd door. Ik volg nog steeds allerlei verdiepingstrainingen o.a. op het gebied van traumatherapie, relatietherapie en geboortewerk. Er is zoveel te ontdekken, en mijn nieuwsgierigheid is voorlopig nog niet gestild.

En nu komt daar het geven van ‘Je Eigenwijze Weg’ bij samen met mijn lieve collega Divya. Ik heb er heel veel zin in om je daar te ontmoeten!

Kijk in de agenda voor de kennismakingsbijeenkomst en de eerstvolgende training

 

Locatie: Groningen/Haren

Geeft de training samen met Divya de Wilde

Mobiel: 06-57325440

Email: praktijkhelenderwijs@gmail.com

Website: www.praktijkhelenderwijs.nl