Judith Mulder

Judith Mulder

Mijn naam is Judith Mulder en ik heb een praktijk in Drachten voor PRT therapie. Met mijn ervaring als coach en theaterdocent voelde het al vrij snel vanzelfsprekend dat ik naast mijn 1 op 1 sessies, mijn therapeutschap ook ga zetten in groepswerk.

Kort iets over mij:

Als klein meisje was ik altijd al erg gevoelig. Ik voelde veel. Zo veel, dat ik er soms ziek van werd. Mijn lichaam trapt op de rem wanneer het teveel is. Ik krijg het benauwd. of ik krijg pijn in mijn rug.

Nu weet ik dat dat mijn alarmbel is. Dat mijn lijf me van alles vertelt, als ik het maar horen wil. Als ik niet goed voor mezelf en mijn kwetsbaarheid zorg, krijg ik de rekening gepresenteerd in mijn gezondheid.

Lichaamsbewustzijn heeft me ontzettend veel gebracht. Ik herken de alarmbellen nu vaker. En ik weet mijn rem steeds beter te vinden. Contact maken met mijn binnenwereld heb ik echt mogen leren gedurende de afgelopen 12 jaar en brengt me ontzettend veel.

Compassie voelen voor dat deel in jou wat moest overleven waardoor je de krachtige volwassenen kunt zijn in het hier en nu.

Ik ben een therapeut met energie, humor en werk vanuit een liefdevolle aanwezigheid.

Ik geef de training samen met
Daan Karsten

Locatie Friesland

mobiel   
e-mail judith@inner-werk.nl
website www.inner-werk.nl